От bTV Media Group реагираха бързо на изявлението на Валери Симеонов,

...
От bTV Media Group реагираха бързо на изявлението на Валери Симеонов,
Коментари Харесай

bTV би подкрепил журналистите си при дело срещу Валери Симеонов

От  " bTV Media Group " реагираха бързо на изказването на Валери Симеонов, в което той упреква в корумпираност шефа на " Новини, настоящи излъчвания и спорт "  Венелин Петков и водещия на утринния блок " Тази заран "  Антон Хекимян.

В формалната позиция даже се загатва, че двамата публицисти евентуално ще заведат дело против водача на Патриотичен фронт и зам.-председател на Народното събрание. " bTV Media Group " декларира, че застава твърдо зад своите чиновници и ще поддържа всички правни ограничения, които те биха подхванали против депутата ", се споделя в обръщението.

В отбрана на Петков и Хекимян е посочено, че те не са разгласили разкритията на притежателя на " Ефбет " Цветомир Найденов против Васил Божков, защото е било нужно те да бъдат деликатно промерени. " Във връзка с това и с новите погрешни и подвеждащи изказвания на предприемача Цветомир Найденов по отношение на работата на редакцията на bTV, бихме желали да напомним, че ролята на публицистиката е да разкрива истината след инспекция и следствие на информация. Журналистите от нюзрума на bTV ежедневно печелят доверието на милиони фенове, тъй като следват откритите в целия свят критерии и правила на специалността. Те осведомят отговорно, като се основават на обстоятелства, без значение от случая и от времето, належащо за инспекция на информацията. Всяко очакване, че новините и настоящите излъчвания на bTV могат да служат за платформа на едностранни изказвания и изказвания, е изцяло безпричинно. Подобни изявления са подвеждащи и разрушават разбирането на аудиторията по отношение на същността на публицистиката и нейната роля в обществото ", се споделя още в позицията на " bTV Media Group "

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР